Blogs

Blogs van echte fotoshoots van Jills photography. Neem je een kijkje bij mij achter de schermen?

Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Bruidsreportage

Bruidsfotograaf uit Hellevoetsluis

Als bruidsfotograaf uit Hellevoetsluis heb ik soms een thuiswedstrijd. Andere keren reis ik verder om bruiloften te fotograferen omdat ik werk door heel Nederland en in het buitenland. Deze prachtige bruiloft in juni vond plaats in Hellevoetsluis en omstreken.

Lees verder >>
Newbornshoot Zuid Holland
Newborn

Newbornshoot Zuid Holland Hoogvliet

Voor mijn fotoshoots reis ik heel het land door maar dit keer hoefde ik niet zo ver voor deze newbornshoot in Zuid Holland Hoogvliet. Ik vind het ontzettend leuk wanneer mensen het combinatiepakket afnemen van de zwangerschapsshoot in combinatie met de newbornshoot. Klanten hebben dan foto’s van deze bijzondere gebeurtenissen in één stijl en ik vind het erg leuk om na de zwangere buik dan ook de geboren kindjes te mogen vastleggen. Ilse en Max hadden zo’n combinatiepakket afgenomen dus pakte ik de auto naar Hoogvliet om hun dochtertje vast te leggen.

Lees verder >>
Bruidsfotograaf Limburg
Bruidsreportage

Bruidsfotograaf in Nederweert Limburg

Dit keer mocht ik aan de slag als bruidsfotograaf in Nederweert in Limburg. Mijn bedrijf is gevestigd in Hellevoetsluis dat in Zuid Holland ligt, maar als fotograaf reis ik heel Nederland door voor mijn werk. Dit keer stond er een prachtige bruiloft op de planning in Nederweert.

Lees verder >>
Zwangerschapsshoot Rockanje strand
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot Rockanje strand

Het fotograferen van deze zwangerschapsshoot bij Rockanje strand was echt een feestje! Allereerst is Rockanje strand een locatie waar ik graag kom om te fotograferen. Ik begin vaak bij een natuurgebied vlakbij de parkeerplaats en werk zo verschillende plekjes af. Wanneer er niet zoveel wind staat kan ik de fotoshoot afsluiten met foto’s op het strand. Verschillende plekjes maar wel op loopafstand waardoor er afwisselende beelden ontstaan.

Lees verder >>
Zwangerschapsfotoshoot Soester Duinen
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotoshoot Soester Duinen

Deze zwangerschapsfotoshoot vond plaats bij de prachtige Soester Duinen. Dit is een favoriete locatie van mij om te fotograferen omdat de zandvlakte heel goed aansluit bij mijn lichte fotografie stijl.

Lees verder >>
Ondernemersshoot Zuid Holland
Ondernemersshoot

Ondernemersshoot Zuid-Holland

Op een prachtige zomerse avond vond deze ondernemersshoot in Zuid-Holland, Rockanje plaats. Lisanne wilde graag dat de fotoshoot zou plaatsvinden tijdens het gouden uurtje en dit is ook mijn favoriete tijdstip om te werken in verband met het prachtige licht!

Lees verder >>
Loveshoot Rockanje
Loveshoots

Loveshoot Rockanje

Kijk mee met een zomerse loveshoot bij Rockanje strand, Zuid Holland. Op deze plek fotografeer ik graag, maar een loveshoot is overal in Nederland mogelijk. Laten we afspreken bij een mooi natuurgebied waar ik jullie als stel vastleg op beeld.

Lees verder >>
Ondernemersshoot Zuid Holland
Ondernemersshoot

Ondernemersshoot Zuid Holland

Voor een ondernemersshoot fotografeer ik regelmatig in de buurt van Zuid Holland en Zeeland. Kom je ergens anders vandaan? Geen probleem! Ik reis heel Nederland door voor mijn fotoshoots.

Lees verder >>
Newbornfotoshoot Zuid Holland
Newborn

Newbornfotoshoot Hellevoetsluis

Het leuke aan deze newbornshoot was dat ik de ouders van dit mooie meisje volgend jaar vast mag leggen op hun trouwdag! Nu was ik dus hun newbornfotograaf en volgend jaar hun bruidsfotograaf. Zo bijzonder om zulke speciale momenten voor mensen te mogen vastleggen.

Lees verder >>