Blogs

Blogs van echte fotoshoots van Jills photography. Neem je een kijkje bij mij achter de schermen?

Newbornshoot Zuid Holland
Newborn

Newbornshoot Zuid Holland

Deze Newbornshoot vond plaats in het Zuid Holland, Heenvliet. Teun werd geboren op de mooie datum 1 januari. Hoe goed kan je als ouders op deze manier symbolisch het nieuwe jaar starten vind je ook niet?!

Lees verder >>
Jill Fonteine
Bruidsreportage

Bruiloft in Rockanje

Soms krijg je een aanvraag binnen die net even anders is. Dick en Hera waren verloofd want Dick had Hera ten huwelijk gevraagd. Ze wilden gaan trouwen in oktober bij het Gemeentehuis van Rockanje. Wat is anders hoor ik je denken?

Lees verder >>
Zwangerschapsshoot Zeeland
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot in Middelharnis en Grevelingendam

Maritha en Tim trof ik bij hun nieuwe huis in Middelharnis waarvan zij nog niet zo lang geleden de sleutel in ontvangst namen. Maritha ken ik van een styled wedding shoot die ik organiseerde, zij verzorgde hiervoor de styling met haar bedrijf ‘Happy Weddings’. Nu verwacht ze samen met haar vriend hun eerste kindje!

Lees verder >>
Loveshoot Jills photography
Loveshoots

Loveshoot in Rockanje

Het mooie aan een loveshoot vind ik altijd het vastleggen van de interactie tussen een stel. De liefde spat er dan vanaf en het zijn vaak net onderonsjes waardoor het net lijkt alsof ik er helemaal niet bij ben als fotograaf. Dan is mijn doel bereikt. Spontane foto’s waar jullie er op staan zoals jezelf en met vooral heel veel liefde in de lucht!

Lees verder >>