Blogs

Blogs van echte fotoshoots van Jills photography. Neem je een kijkje bij mij achter de schermen?

Jill Fonteine
Bruidsreportage

Bruiloft in Rockanje

Soms krijg je een aanvraag binnen die net even anders is. Dick en Hera waren verloofd want Dick had Hera ten huwelijk gevraagd. Ze wilden gaan trouwen in oktober bij het Gemeentehuis van Rockanje. Wat is anders hoor ik je denken?

Lees verder >>
Zwangerschapsshoot Zeeland
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot in Middelharnis en Grevelingendam

Maritha en Tim trof ik bij hun nieuwe huis in Middelharnis waarvan zij nog niet zo lang geleden de sleutel in ontvangst namen. Maritha ken ik van een styled wedding shoot die ik organiseerde, zij verzorgde hiervoor de styling met haar bedrijf ‘Happy Weddings’. Nu verwacht ze samen met haar vriend hun eerste kindje!

Lees verder >>
Loveshoot Jills photography
Loveshoots

Loveshoot in Rockanje

Het mooie aan een loveshoot vind ik altijd het vastleggen van de interactie tussen een stel. De liefde spat er dan vanaf en het zijn vaak net onderonsjes waardoor het net lijkt alsof ik er helemaal niet bij ben als fotograaf. Dan is mijn doel bereikt. Spontane foto’s waar jullie er op staan zoals jezelf en met vooral heel veel liefde in de lucht!

Lees verder >>
Newbornshoot Zuid Holland
Newborn

Newbornshoot in Oostvoorne

Ik vind het altijd ontzettend leuk om na de zwangerschapsshoot ook de Newbornshoot te mogen doen. Bij Linda was dit ook het geval. Een Newbornshoot doe ik altijd bij mensen thuis lekker ontspannen in hun eigen omgeving. Ik neem hier ruim de tijd voor zodat het kindje bijvoorbeeld tussendoor ook gevoed kan worden mocht dit nodig zijn.

Lees verder >>
Trouwfotograaf Rockanje
Bruidsreportage

Styled wedding shoot in Kijkduin

Wat is dat? Een styled wedding shoot? Een styled wedding shoot is een georganiseerde fotoshoot waarbij je een bruiloft nabootst. Vaak wordt dit georganiseerd door een Weddingplanner of bruidsfotograaf. Aan de hand van een moodboard waarop de kleuren staan en het thema werkt een groep leveranciers uit de trouwbranche samen om zo’n dag vorm te geven.

Lees verder >>