Bruidsfotograaf in Nederweert Limburg

Dit keer mocht ik aan de slag als bruidsfotograaf in Nederweert in Limburg. Mijn fotografie bedrijf is gevestigd in Hellevoetsluis dat in Zuid Holland ligt, maar als fotograaf reis ik heel Nederland door voor mijn werk. Dit keer stond er een prachtige bruiloft op de planning in Nederweert.

Toen ik deze bruiloft fotografeerde was ik zwanger en het leuke en toevallige was dat de bruid ook zwanger was! We scheelden 20 dagen in onze uitgerekende datum. Hoe prachtig om met je zwangerschapsglow te trouwen!

Vaak start mijn trouwfotografie bij de voorbereidingen. Ook bij deze bruiloft was dit het geval. Ik fotografeer dan de voorbereidingen van de bruid én bruidegom zoals het aankleden, voorbereidingen van make-up en haar etc. Het aantrekken van de bruidsjurk is altijd een speciaal moment. Vaak helpt de moeder hierbij en het is prachtig om daarna het eindresultaat van de bruid te zien. Ze is dan helemaal af en klaar voor haar grote dag!

Het first look moment wilden Daniëlle en Kevin graag laten plaatsvinden samen bij de voordeur van hun huis. Van tevoren bespreek ik altijd wat de wensen zijn. Sommige willen het first look moment intiem samen, andere met familie en vrienden hierbij aanwezig. Maak vooral de keuze wat goed voelt voor jullie! Ook bespreken we van tevoren de mogelijke plekken waar dit moment kan plaatsvinden.

Het first look moment is altijd heel intiem en bijzonder om als fotograaf bij aanwezig te zijn. Vaak komen hier een hoop emoties los bij het bruidspaar.

Na het first look moment hebben ze met familie geluncht. Daarna vertrokken wij naar een prachtig natuurgebied voor de fotoshoot. Hier begeleid ik jullie bij door aanwijzingen en kleine opdrachtjes te geven zodat jullie je niet verloren voelen en er spontane beelden ontstaan. Natuurlijk houd ik ook de tijd in de gaten zodat jullie op tijd zijn voor jullie grote moment!

Hierna was het tijd voor de ceremonie. Kevin stond al zenuwachtig klaar toen Daniëlle met de bruidskindertjes kwam oplopen. De rest van deze bruiloft vond plaats bij trouwlocatie Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert. Naast dat ik foto’s maak van het bruidspaar leg ik ook alle details vast en natuurlijk jullie aanwezige familie en vrienden.

Het jawoord, de kus, omdoen van de ringen en het tekenen van de akte zijn altijd bijzondere momenten tijdens de ceremonie. Daniëlle en Kevin liepen hierna door de bellenblaas naar de plek waar een prachtige bruidstaart klaarstond met allerlei fruit.

Aansluitend werden er wat spelletjes gedaan met alle gasten, groepsfoto’s gemaakt en genoot het gezelschap van een heerlijke barbecue. Ik heb weer ontzettend genoten van het vastleggen van deze bruiloft voor dit lieve bruidspaar. Elke keer is het weer ontzettend bijzonder en een eer om mee te mogen maken. Dit keer was ik aan de slag als bruidsfotograaf in Nederweert, Limburg. Waar mag ik jullie prachtige bruiloft gaan vastleggen?