Bruiloft in Rockanje

Als bruidsfotograaf mocht ik in oktober aan de slag in Rockanje. Soms krijg je als trouwfotograaf een aanvraag binnen die net even anders is. Dick en Hera waren verloofd want Dick had Hera ten huwelijk gevraagd. Ze wilden gaan trouwen in oktober bij het Gemeentehuis van Rockanje. Wat is anders hoor ik je denken? Dick en Hera zijn een prachtig paar maar wel al in de 70! Uit heel gezellig contact is een prachtige liefdevolle relatie ontstaan en hoe kun je dit nou mooier vieren dan met een huwelijk! Hun dochter benaderde mij waarbij ik langs ging voor het kennismakingsgesprek in Rockanje. Dick en Hera hadden geen idee hoe bruidsfotografie tegenwoordig in zijn werk gaat dus luisterde ik naar hun plannen en maakte een bruidsfotografie pakket op maat. Het was even spannend omtrent de nieuwe corona maatregelen maar gelukkig kon de trouwdag van het stel plaatsvinden.

Ik trof Dick en Hera thuis in Rockanje waar zij gezellig met hun kinderen aan de koffie zaten. De prachtige trouwringen lagen al klaar en ze zagen er prachtig uit in hun nieuwe kleding. Dit ongedwongen en ontspannen tafereel legde ik natuurlijk even vast voordat we op pad gingen.

Op naar het gemeentehuis van Rockanje waar hun kleinkinderen zich bij het gezelschap voegden. Het bijzondere was dat de burgemeester van Rockanje zelf dit unieke huwelijk ging voltrekken. Wat ik door mijn lens zag was een stralend bruidspaar omringd door hun naasten. Na de ceremonie speech volgde natuurlijk DE kus en werden de ringen omgeschoven.

Hierna vertrok het pasgetrouwde stel met hun familie naar de Duinrand in Oostvoorne. Ik had hier al eens eerder een huwelijk gefotografeerd maar nu was de hele trouwlocatie gerenoveerd. We maakten eerst wat foto’s buiten en daarna werd de warmte binnen opgezocht. De kleindochter van Hera had een prachtige bruidstaart gemaakt en deze werd natuurlijk aangesneden én opgesmikkeld. Er was een speech van de dochter van Hera, cadeautjes en een toast moment. Hierna zouden zij nog met elkaar dineren om de dag af te sluiten en na het plaatsen van de bestelling ben ik vertrokken.

Dick en Hera zijn het bewijs dat een bruidspaar de hele trouwdag straalt, liefde gevierd moet worden en liefde of trouwen niet leeftijdsgebonden is!

Ik heb er van genoten om als bruidsfotograaf de trouwdag in Rockanje van dit mooie stel te mogen fotograferen!