Bruidsfotograaf uit Hellevoetsluis

Als bruidsfotograaf uit Hellevoetsluis heb ik soms een thuiswedstrijd. Andere keren reis ik verder om bruiloften te fotograferen omdat ik werk door heel Nederland en in het buitenland. Deze prachtige bruiloft in juni vond plaats in Hellevoetsluis en omstreken.

Ik begon de dag bij de bruidegom thuis. Altijd leuk om de gezonde spanning te zien. Ik maak foto’s van de voorbereidingen van de bruidegom en laat mensen die hierbij aanwezig zijn iets doen zoals moeders die de stropdas strikken, vaders die helpen de jasjes aan te trekken of zusjes die de corsages omdoen. Op deze manier worden de mensen die dicht bij het koppel staan meegenomen op de foto’s van deze voorbereidingen.

Hierna ging ik naar het huis van de bruid. Marinka werd hier klaargemaakt door Anouk die ook mijn bruidsmake-up heeft verzorgd, zo leuk! Het haar van Marinka werd gedaan door haar nichtje die kapster is. Tijdens deze voorbereidingen maak ik ook altijd foto’s van de prachtige jurk los, de trouwkaart en accessoires van de bruid zoals haar sieraden en luchtje. Op een mooie flatlay maak ik deze beelden.

Altijd een bijzonder moment wanneer de bruid haar jurk aantrekt. Daarna is ze helemaal ‘af’. Marinka’s moeder hielp hierbij. Dit komt vaak voor, andere bruidjes laten bijvoorbeeld vriendinnen of zussen hierbij aanwezig zijn.

Het first look moment vond plaats in het huis van Bart en Marinka. Wat een bijzonder en emotioneel moment! Ook heel intiem omdat dit bruidspaar ervoor had gekozen dit moment samen te beleven. Er waren geen anderen hierbij aanwezig. Als bruidsfotograaf is het dan een hele eer om hier wel bij te zijn!

In de omgeving van Hellevoetsluis zijn we foto’s gaan maken. In een duin- en natuurgebied. Altijd leuk als een bruidspaar meerdere plekken kiest om de fotoshoot te doen. Dit zorgt voor hele afwisselende beelden!

Elk koppel is uniek en elke bruiloft ook. Dit bruidspaar trouwde in de tuin van Marinka’s ouders in Rockanje Zuid Holland, hoe speciaal is dat! Alle decoratie en versiering zag er prachtig uit en was één geheel, ik hou er van! Daarnaast is de tante van de bruidegom trouwambtenaar en zij trouwde dit mooie stel.

Gelukkig vond de ceremonie plaats onder tenten want helaas begon het te regenen en is het niet meer gestopt. Het onvoorspelbare weer in Nederland! Ik was al ontzettend blij dat we het tijdens de fotoshoot helemaal droog hebben gehouden!

Na de ceremonie was er een proost moment en genoten de gasten van de lekkere zoete hapjes van de sweet table. Ze maakten polaroid foto’s en vertrokken daarna naar restaurant Fortezza in Hellevoetsluis voor het diner. Omdat het bleef regenen besloten we hier binnen het bruidsboeket te gooien want dit wilde Marinka toch wel heel graag. Er is altijd een oplossing!

Hierna zat mijn taak er op en ging ik naar huis om in de dagen erna aan de slag te gaan met de foto’s van deze mooie bruiloft. Binnen een paar dagen ontvangt het bruidspaar altijd een preview van de foto’s wanneer ze nog lekker in hun bruidsbubbel zitten!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf uit Hellevoetsluis met een lichte, romantische stijl? Ik werk door heel Nederland én in het buitenland. Ik ontmoet jullie graag tijdens een kennismakingsgesprek!