Bruiloft bij Boerderij De Deel in Nieuwerbrug aan den Rijn

In augustus mocht ik als bruidsfotograaf een bruiloft fotograferen bij Boerderij De Deel. Boerderij De Deel is een prachtige landelijke trouwlocatie in Nieuwerbrug aan den Rijn. De eigenaresse Bertine kende ik al omdat ik op deze locatie onder andere ook mijn workshop bruidsfotografie geef. Op een open dag van Boerderij De Deel ontmoette ik Senna en Tim. Terwijl de open dag nog gaande was ontving ik al een mailtje van Senna dat ze mij graag wilden boeken, hoe leuk! Voor een uitgebreider kennismakingsgesprek reisde ik af naar hun huis waar het mij gelijk opviel dat er in het huis allerlei orchideeën stonden. Het leuke is dat de orchideeën ook terug te vinden waren op de bruiloft zelf zoals in het bruidsboeket en op de bruidstaart. Ik hou er van om persoonlijke dingen van een bruidspaar verweven te zien in hun trouwerij. 

Het stel zou trouwen in mei maar helaas gooide corona roet in het eten. Er werd een nieuwe datum geprikt voor augustus die gelukkig wel door kon gaan! Het first look moment vond plaats op de trouwlocatie voordat de gasten arriveerden. Ik vind het altijd zo speciaal om als bruidsfotograaf bij zo’n intiem moment aanwezig te mogen zijn! 

Wat ook een heel bijzonder moment is is de opkomst van een bruidspaar. Met gezonde spanning ging Tim klaar staan en op een prachtig nummer liep de bruid op met haar vader. Zo mooi hoe trots een vader kan kijken en Senna straalde van oor tot oor!

Na de trouwceremonie die het zusje van Senna uitvoerde (hoe bijzonder is dat!) werd er gekletst, geproost en hadden vrienden een spel georganiseerd voor het kersverse bruidspaar. De sfeer was ontzettend gezellig en ontspannen! We moesten even vluchten onder de tenten voor een regenbui maar dat mocht de pret niet drukken! Senna’s oma deed een speech en een prachtige bruidstaart werd aangesneden. Na de fotoshoot en groepsfoto’s op gepaste afstand kon iedereen aan tafel gaan. Door als trouwfotograaf groepen mensen neer te zetten in een ‘V’ vorm oogt het toch intiem. 

Het diner sloten ze af met ijs en de beste vriendin van Senna had een mooie presentatie gemaakt met foto’s. Hierna was het voor mij tijd om te vertrekken. Ik heb een geweldige dag gehad bij deze bruiloft bij Boerderij De Deel. Wat een eer altijd om zo’n speciale dag te mogen vastleggen voor een stel. Ik geniet als bruidsfotograaf keer op keer!