Trouwfotograaf uit Hellevoetsluis

Ik ben een trouwfotograaf uit Hellevoetsluis maar werk niet alleen in die plaats. Als bruidsfotograaf reis ik het hele land door en ik ben zelfs te boeken voor bruiloften in het buitenland! Zo mocht ik eens een bruiloft in Frankrijk fotograferen.

Aankleed momenten

De bruid maakte zich klaar bij haar ouders thuis en de bruidegom bij zijn ouders. Vaak start hier in de ochtend het fotograferen van de bruiloft. Het is leuk om te zien waar bruidsparen voor kiezen bij het aankleden. Vaak is de moeder hierbij aanwezig om de rits van de jurk dicht te doen maar deze bruid had haar hele vriendinnen groep uitgenodigd! Het was dus al ontzettend gezellig bij binnenkomst en elke vriendin mocht een stukje van de jurk dichtdoen. Hoe symbolisch! Ik geniet altijd van dit soort persoonlijke en intieme momenten.

Manon werd nadat zij klaar was op een stoel neergezet voor een beeldscherm. Haar vriendinnen hadden een filmpje opgenomen met elk een persoonlijke boodschap. Hoe origineel en wat mooi!

First look moment

Na deze boodschap kwam Richard zijn bruid ophalen. Vrienden en familie stonden klaar langs de zijkant van het pad en nadat Richard had aangebeld draaide hij zijn rug naar de deur toe. Dit maakt een first look moment extra verrassend. De bruid ging achter hem klaarstaan, riep zijn naam en daar zagen ze elkaar voor het eerst! Dit is altijd zo’n mooi moment waar de gezonde spanning overal voelbaar is!

De fotoshoot

Op naar de vesting van Hellevoetsluis voor de fotoshoot en het bos in Oostvoorne. Dit waren plekken die voor het bruidspaar erg belangrijk waren. Het was leuk om als trouwfotograaf de fotoshoot eens in mijn eigen woonplaats Hellevoetsluis te mogen fotograferen.

De ceremonie

Op tijd arriveerden we bij de Duinrand in Oostvoorne waar het stel buiten trouwde. Het zusje van Richard was ceremoniemeester en opende de plechtigheid. Toch werd het nog specialer dan dat want de moeder van de bruid is trouwambtenaar en trouwde haar eigen dochter! Hoe bijzonder is dat!

Na de ceremonie werd er geproost op het kersverse bruidspaar, groepsfoto’s gemaakt en gingen ze aan tafel. Na het aansnijden van de taart ging de boel aan kant voor het dansfeest. (Deze bruiloft vond plaats voor corona).

Moe maar voldaan vertrok ik naar huis. Trouwfotograaf zijn is zo’n geweldig beroep!

Bruidsfotograaf Hellevoetsluis