Ondernemersshoot

Informatie

  • De ondernemersshoot vindt plaats op een mooie buiten locatie of een lichte binnen locatie. Ik denk graag met je mee over een geschikte plek!
  • De foto’s worden aangeleverd zonder logo en in hoge resolutie.
  • De foto’s worden bewerkt aangeleverd  in een online gallery waar ze gedownload kunnen worden en eventueel gedeeld.
  • Je ontvangt 50 foto’s.

Investering € 195,-

Bedrijfsfotoshoot
Ondernemersshoot Zuid Holland

Laat jezelf zien!

Professionele foto’s zijn een visitekaartje voor je bedrijf. Klanten zijn nieuwsgierig naar de persoon achter een product of dienst. Het is heel belangrijk om jezelf te laten zien. Jij bent uniek en ik leg jouw zakelijke kant in combinatie met jouw persoonlijkheid graag vast op beeld door middel van een ondernemersshoot. Gebruik deze bedrijfsfoto’s voor je social media content en voor je website. 

Kleding tips

Ik krijg regelmatig de vraag wat mensen het beste kunnen aandoen tijdens een fotoshoot. Naast dat je je natuurlijk prettig moet voelen in de kleding hier nog wat tips:

  • Wit of pasteltinten zijn kleuren die heel mooi uitkomen bij mijn lichte stijl.
  • Probeer drukke prints en grote logo’s te vermijden zodat dit niet afleidt op de foto’s.
Ondernemersshoot Hellevoetsluis

Ervaringen van ondernemers

"Met Jill heb ik onlangs een ondernemers shoot gedaan in Rotterdam en de resultaten zijn super! Jill laat je erg op je gemak voelen en is spontaan, waardoor jij echt op de foto staat als jezelf. Daarnaast kreeg ik meer foto's aangeleverd dan gedacht. Zeker een aanrader voor frisse, spontane en echte bedrijfsfoto's!"
Ondernemersshoot Rotterdam
Dana
Wedding planner Woerden
"Jill is heel fijn om mee te werken. Ze stelt je op je gemak en door haar spontaniteit is het gezellig en wordt er gelachen. Op deze manier ontstaan er natuurlijk de leukste foto's. Zij is in staat om precies die momenten te vangen die belangrijk zijn: juist wanneer je even niet in de gaten hebt dat je op de foto gaat, pakt zij haar moment en dat zie je op de bedrijfsfoto's terug. De lichte en frisse sfeer op het eindresultaat vind ik erg mooi en is Jill's signature stijl. Behalve dat ze prachtige foto's maakt, is ze ook nog eens op tijd, ze houdt zich aan afspraken en de communicatie verloopt soepel."
Ondernemersshoot Oostvoorne
Lisanne
Gastouder Oostvoorne

Privacy & algemene voorwaarden

  • Nadat de betaling is voldaan kan de shoot definitief plaatsvinden.
  • Foto’s mogen niet nader worden nabewerkt.
  • Bij het boeken van een fotoshoot ga je ermee akkoord dat de foto’s gebruikt mogen worden op mijn website en/of social media. Wil je dit liever niet? Geef dit dan bij boeking aan. 
  • Een fotoshoot is inclusief reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf Hellevoetsluis. Bij verdere afstanden komt er €0,35 per km bovenop de genoemde prijs.