Voor lichte & romantische bruidsfotografie

Bruidsfotograaf Hellevoetsluis

Trouwfotograaf uit Zuid Holland, Hellevoetsluis

Een complete bruidsreportage is er al vanaf € 950,-

Hier is bij inbegrepen:

  • 6 aaneengesloten uren bruidsfotografie
  • Minimaal 200 bruidsfoto’s
  • Kennismakingsgesprek en contactmomenten
  • Binnen 72 uur een preview van jullie trouwfoto’s
  • Snelle levertijd van maximaal 4 weken van alle trouwfoto’s
  • De bruidsfoto’s worden digitaal en bewerkt aangeleverd zonder logo en in hoge resolutie middels een online gallery & download
  • Mini bruidsalbum cadeau

Het meest geboekte pakket is 10 aaneengesloten uren bruidsfotografie voor € 1550,-

Bruidsfotograaf Zuid Holland
Trouwfotograaf Hellevoetsluis

Ervaringen

“Wij hebben voor Jills photography gekozen omdat we al wat mooie bruidsfoto’s hadden gezien van eerdere trouwreportages die zij had gemaakt. We hebben geen seconde spijt gehad van deze keuze. Doordat ze oog heeft voor detail en initiatief neemt om bepaalde foto's te maken heeft ze ons huwelijk prachtig vastgelegd met super mooie, spontane foto's! Jill, ontzettend bedankt!"

"Jills photography heeft onze bruiloft in Hellevoetsluis gefotografeerd en daar zijn we echt heel blij mee! Ze heeft ons aller eerst geholpen met de globale dagplanning. Dat gaf ons echt al heel erg rust. Ook andere vragen waren niet te gek. Op de dag zelf hebben we ontzettend met haar gelachen. En na afloop hoefde we helemaal niet lang te wachten op de trouwfoto's. Kortom: goede trouwfotograaf!"
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Corrine & Loek
"Jill heeft onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. Wij hebben het hele proces, van het kennismakingsgesprek tot het ontvangen van de trouwfoto's, als zeer prettig ervaren. Jill is een professionele, spontane en enthousiaste bruidsfotograaf!"
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Manon & Richard
"Jill heeft onze trouwdag in Rockanje en Oostvoorne heel mooi vastgelegd en wij zijn dan ook heel blij met de mooie lichte trouwfoto’s! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en wij zouden haar zeker aanraden voor de fotografie van jullie bruiloft."
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Hera & Dick
"Jill is een ontzettende spontane meid en barst van de ideeën. Jill is de gehele dag bij onze bruiloft aanwezig geweest zo konden wij ‘onze’ dag weer herleven toen wij de foto’s in ontvangst mochten nemen. Wij raden zeker Jills photography aan als je mooie kwaliteit bruidsfoto’s wilt ontvangen."
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Stefanie & Nick

Waarom kiezen voor trouwfotograaf Jills photography?

✓ Snelle levering van de foto’s

✓ Sneak preview binnen 72 uur

✓ Veel foto’s

✓ Professionele trouwfotograaf         

✓ Ervaren trouwfotograaf

✓ 14 jaar fotografie ervaring

✓ Verschillende contactmomenten

✓ Mini bruidsalbum cadeau

✓ Lichte, romantische stijl

✓ Keuze uit verschillende pakketten óf een pakket op maat

Let's meet!

Ik ontmoet jullie graag met een kop thee in Hellevoetsluis of via videobellen voor een kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan dit gesprek ontvangen jullie van mij de volledige prijslijst. Tijdens dit gesprek kunnen jullie al je vragen stellen en kan ik mijn werkwijze en pakketten toelichten. Elke bruiloft is weer anders en ik sluit graag aan bij de wensen van het bruidspaar. Ik kijk er naar uit jullie te spreken en alles te horen over jullie trouwplannen!

Jills photography is als trouwfotograaf gevestigd in Zuid Holland, Hellevoetsluis maar werkzaam in heel Nederland en daarnaast beschikbaar voor bruiloften in het buitenland.