Voor lichte & romantische bruidsfotografie

Bruidsfotograaf Hellevoetsluis

Trouwfotograaf uit Zuid Holland, Hellevoetsluis

Een complete bruidsreportage is er al vanaf € 950,-

Hier is bij inbegrepen:

  • 6 aaneengesloten uren bruidsfotografie
  • Minimaal 200 bruidsfoto’s
  • Kennismakingsgesprek en contactmomenten
  • Binnen 72 uur een preview van jullie trouwfoto’s
  • Snelle levertijd van maximaal 4 weken van alle trouwfoto’s
  • De bruidsfoto’s worden digitaal en bewerkt aangeleverd zonder logo en in hoge resolutie middels een online gallery & download

Het meest geboekte pakket is 10 aaneengesloten uren bruidsfotografie voor € 1550,-

Bruidsfotograaf Zuid Holland
Trouwfotograaf Hellevoetsluis

Ervaringen

“Wij hebben voor Jills photography gekozen omdat we al wat mooie bruidsfoto’s hadden gezien van eerdere trouwreportages die zij had gemaakt. We hebben geen seconde spijt gehad van deze keuze. Doordat ze oog heeft voor detail en initiatief neemt om bepaalde foto's te maken heeft ze ons huwelijk prachtig vastgelegd met super mooie, spontane foto's! Jill, ontzettend bedankt!"

"Jills photography heeft onze bruiloft in Hellevoetsluis gefotografeerd en daar zijn we echt heel blij mee! Ze heeft ons aller eerst geholpen met de globale dagplanning. Dat gaf ons echt al heel erg rust. Ook andere vragen waren niet te gek. Op de dag zelf hebben we ontzettend met haar gelachen. En na afloop hoefde we helemaal niet lang te wachten op de trouwfoto's. Kortom: goede trouwfotograaf!"
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Corrine & Loek
Bruiloft Hellevoetsluis
"Jill heeft onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. Wij hebben het hele proces, van het kennismakingsgesprek tot het ontvangen van de trouwfoto's, als zeer prettig ervaren. Jill is een professionele, spontane en enthousiaste bruidsfotograaf!"
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Manon & Richard
Bruiloft Oostvoorne
"Jill heeft onze trouwdag in Rockanje en Oostvoorne heel mooi vastgelegd en wij zijn dan ook heel blij met de mooie lichte trouwfoto’s! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en wij zouden haar zeker aanraden voor de fotografie van jullie bruiloft."
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Hera & Dick
Bruiloft Rockanje
"Jill is een ontzettende spontane meid en barst van de ideeën. Jill is de gehele dag bij onze bruiloft aanwezig geweest zo konden wij ‘onze’ dag weer herleven toen wij de foto’s in ontvangst mochten nemen. Wij raden zeker Jills photography aan als je mooie kwaliteit bruidsfoto’s wilt ontvangen."
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Stefanie & Nick
Bruiloft Hellevoetsluis
"5 juni heeft Jill onze bruiloft in Nederweert vastgelegd. Wij zijn meer dan tevreden over haar! Vanaf moment één voelden wij ons ontzettend op ons gemak en hadden we veel vertrouwen in haar. Niets is haar teveel, ze is bereid overal over mee te denken, ook over bijvoorbeeld de planning van de bruiloft. Tijdens de fotoshoot stelt ze je op je gemak, het voelt niet geforceerd en alles gaat natuurlijk. Ze begeleidt je in het kiezen van een mooie pose en geeft hier fijne en duidelijke tips. Zelfs als je nog nooit voor de lens hebt gestaan weet je hierdoor precies wat je moet doen. Na twee dagen hadden wij de preview al ontvangen van maar liefst 115 foto's! Allemaal, stuk voor stuk, even prachtige foto's, die precies weergeven hoe de dag geweest is. Wij raden Jills photography zeker aan! Het product wat je krijgt is fantastisch, maar hoe Jill er zelf in staat maakt het zeker waar voor je geld!"
Bruidsfotograaf Hellevoetsluis
Danielle & Kevin
Bruiloft Nederweert

Waarom kiezen voor trouwfotograaf Jills photography?

✓ Snelle levering van de foto’s

✓ Sneak preview binnen 72 uur

✓ Veel foto’s

✓ Professionele trouwfotograaf         

✓ Ervaren trouwfotograaf

✓ 14 jaar fotografie ervaring

✓ Verschillende contactmomenten

✓ Lichte, romantische stijl

✓ Keuze uit verschillende pakketten óf een pakket op maat

Let's meet!

Ik ontmoet jullie graag met een kop thee in Hellevoetsluis of via videobellen voor een kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan dit gesprek ontvangen jullie van mij de volledige prijslijst. Tijdens dit gesprek kunnen jullie al je vragen stellen en kan ik mijn werkwijze en pakketten toelichten. Elke bruiloft is weer anders en ik sluit graag aan bij de wensen van het bruidspaar. Ik kijk er naar uit jullie te spreken en alles te horen over jullie trouwplannen!

Jills photography is als trouwfotograaf gevestigd in Zuid Holland, Hellevoetsluis maar werkzaam in heel Nederland en daarnaast beschikbaar voor bruiloften in het buitenland.