Bruidsfotograaf in Italië

Wist je dat ik niet alleen bruiloften in Nederland fotografeer maar ook in het buitenland? Zo was ik al eens aan het werk in Frankrijk als trouwfotograaf en afgelopen zomer mocht ik als bruidsfotograaf aan de slag in Italië. Dit was toch echt wel een Bucket list dingetje als fotograaf! Rondom het prachtige Gardameer mocht ik samenwerken met Linsey van By Lin Weddings. Zij is een Weddingplanner die prachtige bruiloften verzorgd rondom het Gardameer. Samen met Peter en Nicole gingen we foto’s maken in een pittoresk Italiaans dorpje.

Toen Paul en Nicole trouwden hadden zij geen bruidsfotograaf op hun bruiloft. Ze hebben dus geen foto’s in hun trouwkleding. Achteraf vonden ze dit toch wel heel erg jammer. Ze namen daarom hun bruidskleding mee naar hun geliefde Italië en trokken deze opnieuw aan voor deze loveshoot.

Het was erg warm want het was hoogzomer maar dat mocht de pret niet drukken. De liefde spat van dit stel af! Linsey van By Lin Weddings liet ons de mooiste plekjes zien waardoor we veel afwisselende plekjes konden bezoeken en ik met heel veel mooi beeldmateriaal naar huis ging.

Het was een sprookje deze loveshoot in Italië. Tijdens deze reis mocht ik ook nog een huwelijksaanzoek en een meerdaagse bruiloft fotograferen rondom het Gardameer. Ik heb er ontzettend van genoten om als bruidsfotograaf in Italië aan het werk te zijn gegaan. Gaan jullie trouwen in Italië en zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf met een lichte en romantische stijl? Ik reis graag met jullie mee om jullie prachtige dag vast te leggen op beeld!

Stuur mij gerust een berichtje om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik ben benieuwd naar jullie trouwplannen en maak graag een pakket op maat voor jullie droombruiloft in het buitenland!