Loveshoot in huis

Een loveshoot hoeft niet perse buiten plaats te vinden maar een loveshoot kan ook in huis. Vooral tijdens de herfst- of wintermaanden is dit een lekker warme optie. Zolang de locatie lichte muren heeft en er veel natuurlijk licht binnenvalt kan de loveshoot zeker in huis plaatsvinden.

Deze loveshoot vond plaats in de winter en vanwege de kou kwam ik bij Liam thuis voor de loveshoot. Hij woont nog bij zijn ouders die een prachtig lichte woning hebben. Voor mijn lichte fotografiestijl was dit dus een hele geschikte binnenlocatie!

Liam en Kenya hebben beide het Syndroom van Down en een relatie met elkaar. Ik ken Liam van mijn werk als leerkracht toen ik hem les mocht geven op het voortgezet speciaal onderwijs. Toen al had hij grootse dromen om iets met media te gaan doen en het is hem gelukt! Hij is een influencer met gigantisch veel volgers en deed mee met het tv-programma Down the road. Net als alle jongeren hebben ook mensen met het Syndroom van Down passies en is Liam een mooi voorbeeld van dat als je er in gelooft en er hard voor werkt je veel kan bereiken in het leven.

Ik heb veel plezier gehad in mijn werk toen ik een aantal jaar op het voortgezet speciaal onderwijs mocht lesgeven waar jongeren met een verstandelijke beperking naar school gingen. Deze doelgroep is zo tevreden, blij en dankbaar dat ik met veel enthousiasme met ze werkte. Je ziet het steeds wat meer, maar ook ik wilde bijdragen aan het laten zien van meer diversiteit op social media. Koppels zijn koppels, stellen zijn stellen en liefde is liefde óók als je het Syndroom van Down hebt. Ik heb onwijs genoten van dit koppel voor mijn lens. Wat zijn ze knap en wat spat de liefde er vanaf! Dankjewel Liam en Kenya dat ik jullie (liefde) mocht vastleggen op beeld!