Loveshoot op het strand van Rockanje

Deze loveshoot op het strand van Rockanje was een feestje om te fotograferen! Waarom? Als fotograaf met een lichte stijl word ik helemaal blij als drie dingen samenvallen: het juiste licht, de locatie en de kleding van de klanten. Op die manier komt mijn lichte fotografie stijl helemaal tot zijn recht. Toch was dit niet de enige reden waarom ik deze loveshoot zo leuk vond om vast te leggen. De chemie tussen Miryam en Renze spatte namelijk van mijn scherm af, de liefde was gewoon voelbaar! Ik vind het zo ontzettend tof als fotograaf om de liefde van een koppel te mogen vastleggen op beelden!

Waarom een loveshoot?

Een loveshoot is echt een momentje van jullie samen. De telefoons aan de kant en even de focus volledig op elkaar. Ik denk altijd mee over een geschikte fotoshoot locatie. Zo fotografeer ik graag een loveshoot op het strand van Rockanje, bij de Soester Duinen, Grevelingendam, Brouwersdam, het strand van Hellevoetsluis maar ook voor nieuwe plekken sta ik zeker open! Daarnaast geef ik jullie tips over geschikte kleding voor de fotoshoot. Allereerst moet het kleding zijn waar jullie je goed in voelen maar is het ook mooi als de kleuren bij elkaar passen. Daarnaast zijn pasteltinten of wit goede kleuren en kleding zonder grote logo’s of drukke prints. Op die manier ligt de focus van de beelden helemaal op jullie!

Spannend? Of toch niet?

Sommige mensen vinden het best spannend om op de foto te gaan. Soms hebben mensen nog nooit een fotoshoot gedaan en vooral mannen vinden het vaak best onwennig. Toch hoef je je geen zorgen te maken en vinden zelfs de mannen het achteraf ook nog eens heel erg leuk! Ik leg vooral de interactie tussen jullie vast op beeld en ben dol op spontane foto’s. Ook begeleid ik jullie tijdens de fotoshoot zodat jullie je niet verloren voelen.

Een echte herinerring

Vind je het jammer dat jullie alleen selfies van samen hebben? Zoeken jullie als koppel iets leuks om samen te doen wat eens wat anders is dan een etentje? Niet alleen de foto’s zullen een herinnering zijn, maar ook de loveshoot zelf! Zie ik jullie binnenkort voor mijn lens?