Verlovingsshoot Rockanje Zuid-Holland

Op een zonnige herfstdag mocht ik dit stralende en verliefde koppel vastleggen tijdens hun verlovingsshoot bij Rockanje Zuid-Holland. Bij een romantisch aanzoek tijdens hun vakantie in Lapland zei Renee volmondig ja dus zijn ze bezig met alle leuke voorbereidingen voor hun bruiloft die ik mag gaan vastleggen als hun trouwfotograaf bij trouwlocatie Zoet of Zout!

Het leuke van een verlovingsshoot is dat jullie al een beetje kunnen wennen aan de camera voordat jullie trouwreportage plaatsvindt. Je leert je bruidsfotograaf al beter kennen en hoe leuk is het om foto’s van de verlovingsshoot te gebruiken voor de save the date kaart of trouwkaart!

Je kunt een verlovingsshoot of loveshoot eigenlijk zien als een leuke date. Even echt een momentje van jullie samen waarbij ik de interactie en liefde tussen jullie vastleg. Want zeg nou zelf. Dit soort foto’s zijn toch veel leuker en waardevoller dan een onhandig gemaakte telefoonselfie van samen.

Deze verlovingsshoot vond plaats in de herfstperiode in een natuurgebied bij Rockanje in Zuid-Holland vlakbij het strand. Het is een gebied wat ik graag gebruik voor mijn verschillende soorten fotografie omdat het gebied heel divers is. Dit zorgt voor afwisselende beelden maar alles is toch op loopafstand van elkaar. Zowel in de koudere als de warmere seizoenen fotografeer ik hier graag. Onder andere zwangerschapsshoots, loveshoots en bruidsreportages laat ik hier plaatsvinden.

De foto’s van een fotoshoot lever ik altijd bewerkt af in een online galerij. Vanaf hier kun je de foto’s makkelijk downloaden in hoge resolutie en zonder logo. Ook zijn de foto’s hier bijvoorbeeld rechtstreeks te delen met familie of vrienden.

Wil je mij boeken als jullie bruidsfotograaf of zie je een loveshoot of verlovingsshoot met je partner ook wel zitten? Stuur mij via onderstaande knop gerust een berichtje. Ik kom graag met jullie in contact!