Loveshoot Rockanje

Kijk mee met een zomerse loveshoot bij Rockanje strand, Zuid Holland. Op deze plek fotografeer ik graag, maar een loveshoot is overal in Nederland mogelijk. Laten we afspreken bij een mooi natuurgebied waar ik jullie als stel vastleg op beeld.

Heb jij ook alleen maar selfies van jou en je partner? Met van die lastige uitgestrekte armen waar vaak de onderkinnen bij in beeld staan? Zijn jullie al een tijd samen maar hebben jullie eigenlijk geen beelden van jullie twee? Laat jullie liefde dan vastleggen tijdens een loveshoot! Echt even een momentje van samen waar de interactie tussen jullie centraal staat.

Zelfs de mannen die vaak toch een beetje opzien tegen een fotoshoot geven mij altijd terug dat ze de loveshoot eigenlijk wel heel erg leuk vonden. Het is een uitje van samen, de telefoons aan de kant en de focus op elkaar. Niet stijf geposeerd naast elkaar de camera in kijken maar echt de interactie tussen jullie twee en veel ontspanning bijvoorbeeld door een stukje te lopen samen. Je zal soms vergeten dat ik er bij ben met mijn camera!

Ik fotografeer graag in natuurgebieden met een lichte ondergrond zoals duinen en zandvlaktes. Op deze manier komt mijn lichte fotografiestijl het beste tot zijn recht. Ook vraag ik jullie lichte kleding te dragen zonder grote logo’s of drukke prints waardoor de focus op de beelden helemaal op jullie ligt. Deze zomerse loveshoot bij Rockanje strand is een voorbeeld van een loveshoot maar ook in de winter is een loveshoot prima mogelijk. Hebben jullie een heel licht huis? Dan kan ik ook bij jullie thuis komen fotograferen.

Meer informatie? Kijk bij de informatie pagina voor alles wat je moet weten. Je loveshoot al boeken? Leuk! Stuur mij gerust een berichtje dan plannen we samen een datum en locatie in!