Mommy and me fotoshoot

Een zwangerschapsshoot en newbornshoot zie je vaak voorbij komen. Toch is het zonde dat er daarna eigenlijk geen vervolg meer is. Daar heb ik iets op bedacht: de mommy and me fotoshoot. Het is ontzettend waardevol om eens in de zoveel tijd professionele foto’s te laten maken van jou en je kindje. Deze beelden zijn niet alleen van waarde voor jezelf, maar ook voor je kindje later. Aangezien moeders vaak met een telefoon de foto’s maken sta je er dit keer tijdens deze fotoshoot ook eens zelf op!

De mommy and me shoot is een aantal keer per jaar te boeken als minishoot. Een minishoot duurt korter dan een reguliere fotoshoot namelijk 30 minuten en is goedkoper dan een reguliere fotoshoot. Daarnaast is door de korte tijd de fotoshoot zeer geschikt voor kinderen. Lekker even een momentje samen terwijl de interactie en liefde tussen jullie wordt vastgelegd.

De minishoots vinden vaak binnen plaats tijdens de herfst- en wintermaanden in een lichte studio. Geen last dus van de kou! Via een online galerij ontvang je de foto’s die je hier rechtstreeks vanaf kunt downloaden en kunt delen met familie.

Het is ook mogelijk om een mommy and me shoot als reguliere fotoshoot te boeken. De fotoshoot kan dan bijvoorbeeld ook plaatsvinden tijdens de lente- en zomerperiode op een mooie buitenlocatie. Zo is de volgende mommy and me fotoshoot gefotografeerd bij het prachtige Henschotermeer:

Omdat ik de minishoots verspreid over het jaar laat plaatsvinden heb ik regelmatig terugkerende klanten die deze momenten gebruiken om weer nieuwe professionele foto’s te laten maken. Het klinkt cliché maar kindjes groeien en veranderen zo snel dat het mooi is om dit goed bij te houden. Wat ook een mooi symbolisch moment voor een mommy and me shoot is wanneer je kindje 9 maanden is. 9 maanden gedragen en nu 9 maanden onderdeel van je wereld. Mag ik jullie liefde vastleggen op beeld?