Newbornshoot in Zeeland

In december werd ik opgebeld dat een vriendinnengroep graag een Newbornshoot cadeau wilde geven, hoe leuk is dat! Wat een waardevol cadeau en daarvoor heb ik cadeaubonnen om het echt als een cadeautje te kunnen geven. Door de kersverse ouders werd er een afspraak met mij gemaakt en vond deze Newbornshoot in Zeeland plaats.

Voor een lifestyle Newbornshoot kom ik lekker bij jullie thuis. Je hoeft met je pasgeboren kindje dan niet de deur uit en bent lekker in je eigen vertrouwde omgeving. Ik neem uitgebreid de tijd voor de Newbornshoot dus als het kindje tussendoor gevoed of verschoond moet worden is dit geen enkel probleem.

De kleine Fé heeft tijdens de Newbornshoot alleen maar heerlijk liggen slapen. Je kon haar op verschillende plekken op verschillende manieren neerleggen dus dit was wel heel relax! Een Newbornfotoshoot vindt vaak plaats in de eerste drie weken. Het kindje slaapt dan veel en dan leg ik echt nog dat hele kleine vast. Toch is dit geen vereiste. Plan de fotoshoot vooral in wanneer jullie je daar goed bij voelen. Wanneer het kindje wat groter is en meer wakker heeft dit ook zo zijn charme. Het moet wel een herinnering worden waar jullie met veel plezier op terugkijken!

Na de Newbornfotoshoot ontvang je foto’s van het kindje alleen, details van handjes en voetjes, foto’s van het kamertje, het geboortekaartje en van jullie als gezin. Een totaalpakket dus! Ben jij fan van zwart wit foto’s? Ik voeg er altijd een aantal toe die een exacte kopie zijn van een kleurenfoto. Je krijgt ze dus beide geleverd!

Wist je al dat ik combinatie pakketten aanbied van een zwangerschapsshoot met een Newbornshoot? Dit is goedkoper dan de fotoshoots los te boeken en je krijgt foto’s in een gelijke stijl van twee bijzondere momenten uit jullie leven!

Ook een Newbornshoot in Zeeland boeken? Of kom je juist ergens anders vandaan? Geen probleem! Ik reis heel Nederland door voor mijn fotoshoots dus kom graag jullie kleine wonder voor jullie vastleggen!