Newbornshoot Maasland Zuid-Holland

Hoewel ik toevallig vaak meisjes voor mijn lens heb tijdens een Newbornfotoshoot, mocht ik nu een pasgeboren jongetje van twee weken oud fotograferen tijdens een Newbornshoot in Maasland Zuid-Holland. De ouders hadden het combinatiepakket afgenomen van de zwangerschapsshoot met de Newbornshoot. Dit combinatiepakket is goedkoper dan de fotoshoots los te boeken en zorgt ervoor dat je van twee bijzondere periodes foto’s hebt in dezelfde stijl. Ik vind het als fotograaf ook altijd ontzettend leuk om na de zwangerschapsshoot ook de Newbornshoot te mogen doen.

De kleine Brent was nog maar twee weken oud. Er wordt vaak aangeraden om een Newbornshoot in de eerste drie weken te doen maar dit is geen vereiste! Zorg eerst dat je jezelf ook goed voelt na een bevalling zodat je ook echt kunt genieten van de Newbornshoot. Het fijne is wel dat de Newbornfotoshoot lekker bij jullie thuis plaatsvindt in jullie eigen omgeving. Je hoeft dus niet met een pasgeboren baby de deur uit, wel zo handig!

Ik raad de ouders altijd aan het kindje te voeden net voor het afgesproken tijdstip van de Newbornfotoshoot en wanneer mogelijk het kindje vooraf in bad te doen. Ze zijn dan voldaan, soezelig en vaak wat rustiger tijdens de fotoshoot. Het ene kindje is wakker tijdens een Newbornshoot, een ander kindje zoals Brent sliep de gehele shoot. Beide is prima!

Tijdens de Newbornfotoshoot maak ik foto’s van het kindje alleen, details zoals van de handjes, foto’s van het babykamertje, het geboortekaartje en natuurlijk apart van de ouders en als gezin. Zo heb je een compleet beeld van deze bijzondere periode!

Wist je dat na de Newbornshoot een fotoshoot van je kindje niet hoeft te stoppen? Ik bied ook half year shoots en one year fotoshoots aan. Er worden dan weer foto’s gemaakt van jullie als gezin en van het kindje alleen. Laat regelmatig professionele foto’s van jullie als gezin maken want de tijd vliegt! Hoe waardevol zijn deze beelden en herinneringen voor later!

Deze Newbornshoot vond plaats in Maasland Zuid-Holland. Ik kom zelf uit Hellevoetsluis maar rijd overal heen voor mijn fotoshoots. Zie ik jullie binnenkort voor mijn lens?