Newbornshoot Zeeland

Op een zomerse avond bij de Brouwersdam mocht ik de zwangerschapsshoot van Destiny en Maurits doen. In een roze jurk tijdens het gouden uurtje hadden we een ontzettend gezellig fotoshoot. Roze, want Destiny was in verwachting van een meisje. Nu mocht ik voor hun newbornshoot naar Zierikzee in Zeeland.

Wist je dat ik een combinatie pakket heb van een zwangerschapsfotoshoot met een newbornfotoshoot? Dit pakket is goedkoper dan de fotoshoots los van elkaar te boeken. En hoe bijzonder is het om deze twee prachtige gebeurtenissen beide vastgelegd te hebben op beeld!

Destiny vond het leuk om niet gelijk na de geboorte bij mij een newbornshoot te boeken maar net iets later zodat Louise al iets groter zou zijn. Dit is natuurlijk ook zeker mogelijk! De meeste newbornshoots vinden plaats in de eerste paar weken na de geboorte maar ook als het kindje al iets groter is, is het hartstikke leuk!

Zoals bij elke newbornshoot die ik fotografeer kwam ik bij Destiny en Maurits thuis in Zeeland. Ik heb de ouders afzonderlijk met Louise gefotografeerd, Louise alleen en het hele gezin samen. Louise is echt een geboren fotomodelletje! Ze was ontzettend vrolijk, heeft prachtige oogjes en keek lekker veel in de lens! Ze kon alleen nog niet zitten dus moesten we haar soms wat inbouwen met kussens of snel een shot maken voordat ze om kukelde!

Ik heb vooral gefotografeerd in de slaapkamer van de ouders wat een prachtige lichte ruimte was. Ze hebben voor mijn komst een wit dekbedovertrek neergelegd waar ik altijd van tevoren om vraag. Iedereen droeg lichte kleren en er viel veel natuurlijk licht naar binnen. Ideaal voor een light and airy fotograaf als ik!

Lijkt het jou ook leuk als ik bij jullie thuis langs kom om jullie kleine wonder te fotograferen? Neem gerust contact met mij op om te boeken!