Newbornshoot Zuid Holland Hoogvliet

Voor mijn fotoshoots reis ik heel het land door maar dit keer hoefde ik niet zo ver voor deze newbornshoot in Zuid Holland Hoogvliet. Ik vind het ontzettend leuk wanneer mensen het combinatiepakket afnemen van de zwangerschapsshoot in combinatie met de newbornshoot. Klanten hebben dan foto’s van deze bijzondere gebeurtenissen in één stijl en ik vind het erg leuk om na de zwangere buik dan ook de geboren kindjes te mogen vastleggen. Ilse en Max hadden zo’n combinatiepakket afgenomen dus pakte ik de auto naar Hoogvliet om hun dochtertje vast te leggen.

Ik heb een lichte fotografiestijl oftewel ‘light and airy’. Deze stijl is licht en dromerig. Om deze stijl optimaal te kunnen creëren moeten er een aantal dingen samenkomen: een lichte omgeving, veel natuurlijk lichtinval en lichte kleding zonder grote logo’s of drukke prints. Tijdens een newbornshoot fotografeer ik veel in de slaapkamer van de ouders en dit keer was deze ruimte heel licht dus perfect voor mijn lichte stijl! Genoeg lichtinval met lichte muren en de ouders én het kindje hadden lichte kleding aan. Heb je geen idee of een outfit geschikt is? Ik geef je graag tips en kijk van tevoren met je mee!

Wanneer ik bruiloften fotografeer heb ik altijd stralende mensen voor mijn lens maar ook tijdens newbornshoots zie ik de kersverse ouders stralen en spat de liefde er vanaf! Ik vind fotograferen dan ook echt een feestje, een prachtig beroep en kom na zo’n newbornfotoshoot enthousiast en vol energie thuis!

Voor een newbornshoot neem ik altijd uitgebreid de tijd en ga ik mee in het ritme van het kindje. Tussendoor voeden, verschonen of even tot rust komen is geen probleem. Wanneer het kindje bijvoorbeeld onrustig wordt van alleen op bed liggen maak ik eerst foto’s met de ouders erbij. Uiteindelijk komt alles er op te staan: het kindje alleen, detail foto’s van het kindje, het babykamertje en samen met de ouders maar de volgorde waarin ik dit fotografeer kan elke keer weer anders zijn. Mijn doel is om een rustige fotoshoot te creëren waar jullie later met veel plezier op kunnen terugkijken!

Wanneer het kindje even gevoed wordt maak ik foto’s van het babykamertje en het geboortekaartje. Ook Tess had een prachtig babykamertje met regenboogjes als thema. Het bijzondere is dat ze in de oude wieg van haar moeder ligt en er ook nog bewaarde kleertjes zijn van vroeger die Ilse ook zelf gedragen heeft!

Voor een newbornshoot kom ik lekker bij jullie thuis in jullie eigen omgeving. Of jullie nu ook een newbornshoot willen boeken in Zuid Holland Hoogvliet of wonen jullie juist heel ergens anders, geen probleem! Enthousiast geworden over mijn werk? Neem gerust contact op voor meer informatie of om jouw newbornshoot te boeken!