Newbornshoot Zuid Holland

Deze Newbornshoot vond plaats in het Zuid Holland, Heenvliet. Teun werd geboren op de mooie datum 1 januari. Hoe goed kan je als ouders op deze manier symbolisch het nieuwe jaar starten vind je ook niet?!

We begonnen de newbornfotoshoot beneden waar Teun lag te slapen in de box. Nadat hij tussendoor nog gevoed werd hebben we nog foto’s gemaakt op de slaapkamer boven. Het is geen enkel probleem om tussendoor het kindje te voeden tijdens een Newbornshoot. Ik geef jullie dan jullie privacy en dan heb ik de tijd om het mooi uitgezochte babykamertje te fotograferen en het geboortekaartje. Naast bruidsfotografie is newbornfotografie ook heel geschikt voor detailfoto’s! Detailfoto’s van het babykamertje maar ook van de kleine handjes en voetjes. Zo ontzettend snoezig!

Tijdens een Newbornshoot maak ik foto’s van het kindje alleen en van jullie als gezin. Een ontspannen en rustige sfeer vind ik hierbij belangrijk. Ik neem altijd uitgebreid de tijd voor de newbornfotoshoot zodat ik dit in alle rust voor jullie kan vastleggen.

Wanneer je de fotoshoot boekt leg ik je mijn werkwijze uit en geef ik je wat tips mee. Zo doe ik een Newbornshoot altijd aan huis lekker in jullie eigen omgeving. Het is het mooiste voor mijn lichte stijl als jullie en het kindje lichte kleuren dragen zoals pasteltinten zonder grote logo’s of drukke prints. Op deze manier ligt de focus op de beelden helemaal op jullie kleine wonder! Daarnaast is het helemaal mooi meegenomen als jullie een licht dekbedovertrek neerleggen voor de fotoshoot.

Wist je dat je bij mij een combinatie pakket kunt afnemen van een zwangerschapsfotoshoot met een Newbornshoot? Dit is goedkoper dan de fotoshoots los te boeken! En wist je dat ik niet alleen in Zuid Holland een Newbornshoot doe? Ik pak graag de auto voor jullie om jullie kindje te komen vastleggen op beeld!