Tweeling newbornshoot Zuid Holland

Geniet mee van de beelden van deze tweeling newbornshoot in Rozenburg, Zuid Holland! Dit ligt vlakbij Hellevoetsluis dus was bijna een thuiswedstrijd voor mij. De eeneiige tweeling meisjes mocht ik vastleggen samen, alleen en met hun ouders lekker in hun eigen omgeving.

Aan het einde van het jaar bedenk ik voor het nieuwe jaar wat er op mijn fotografie Bucket list staat. Dingen die ik nog niet eerder heb gefotografeerd maar wel zou willen en dingen die ik geweldig vond om te fotograferen en vaker zou willen doen. Zo stond er ook een tweeling newbornshoot op dit lijstje. Ik was dus helemaal enthousiast dat ik iets van mijn Bucket list kon gaan afvinken!

Een newbornshoot vindt altijd plaats bij de mensen thuis. Op deze manier hoeven ze niet te reizen met pasgeboren kindjes, hebben ze al hun eigen spulletjes bij de hand en is tussendoor verschonen of voeden ook extra makkelijk. Rust vind ik belangrijk tijdens een newbornshoot. Voor de kindjes, maar ook voor de ouders waar het nieuwe ouderschap best overweldigend kan zijn. Het creëren van een mooie herinnering tijdens een newbornshoot is mijn doel. Daarom neem ik altijd ruim de tijd voor een newbornshoot. Geen tijdsdruk, geen haast.

Er lag een wit dekbedovertrek klaar en de kindjes en ouders hadden lichte kleding aan. Dit vraag ik altijd van tevoren omdat dan mijn lichte stijl het beste uitkomt. Ik heb foto’s gemaakt van de meisjes samen, alleen en met de ouders. Twee zusjes zo nauw met elkaar verbonden maar daarentegen ook twee afzonderlijke kindjes. Zo was Hadassa wakker tijdens de fotoshoot en heel nieuwsgierig wat er allemaal om haar heen gebeurde en Olivia lag bijna de gehele newbornshoot heerlijk te slapen.

Weer iets van mijn Bucket list kunnen afstrepen door deze tweeling newbornshoot in Zuid Holland. Ik heb er van genoten. Niet één maar twee wondertjes voor de ouders mogen vastleggen op beeld! Heb je ook interesse in een newbornfotoshoot? Neem gerust contact met mij op!