Benieuwd naar mijn werk?
Neem een kijkje in mijn portfolio!

Portfolio

portfolio bruidsfotografie

Wat leuk dat jullie bezig zijn met de voorbereidingen voor jullie bruiloft!

Zijn jullie op zoek naar een enthousiaste trouwfotograaf met een lichte en romantische stijl? Dan denk ik dat wij een goede match zijn!

Bruiloften

portfolio zwangerschapsfotografie

Wat bijzonder is een zwangerschap!
Laat deze mooie periode uit jullie leven vastleggen met een zwangerschapsshoot. Mooie foto’s van jou en/of je partner waarbij de focus ligt op de liefde voor jullie kindje én natuurlijk op die mooie buik!

Zwangerschap

portfolio newbornshoots

Jullie kleine wonder is geboren! Hoe bijzonder is het dan om dit te laten vastleggen op beeld met een Newbornfotoshoot! Een Newbornshoot vindt plaats in jullie eigen huis lekker ontspannen in jullie eigen omgeving.

Newborn

Stefanie & Nick

Jill is een ontzettende spontane meid en barst van de ideeën. Wij raden zeker Jill aan als je mooie kwaliteit trouwfoto’s wilt ontvangen.

Lindsey

We hebben de foto's bekeken en in één woord: WAUW! Ze zijn prachtig en geven echt ons gevoel weer. De liefde die we voelen voor elkaar en voor het kleine meisje in mijn buik.

De sfeer was heel relaxed, vertrouwd en fijn! Jill neemt de tijd en laat je op je gemak voelen! Het eindresultaat is echt fantastisch!"

Lindsay

Ik heb een passie voor het vastleggen van beelden die te maken hebben met de liefde. Jullie unieke liefdesverhaal tijdens een bruiloft of bijvoorbeeld de liefde voor een groeiend kindje in de buik. Deze speciale momenten in een leven leg ik heel graag vast voor blijvende herinneringen. 

Enthousiast geworden over mijn foto's?