Blogs

Blogs van echte fotoshoots van Jills photography. Neem je een kijkje bij mij achter de schermen?

Newborn

Mommy and me fotoshoot

Een zwangerschapsshoot en newbornshoot zie je vaak voorbij komen. Toch is het zonde dat er daarna eigenlijk geen vervolg meer is. Daar heb ik iets op bedacht: de mommy and me fotoshoot.

Lees verder >>
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot Rockanje in de herfst.

Ben jij zwanger in de herfst- of wintermaanden maar wil je toch jouw zwangerschapsshoot buiten laten plaatsvinden? Dat kan! Net zoals bij deze zwangerschapsshoot in Rockanje in de herfst. Dik aankleden, de jas tussendoor aan en uit en dan komt het helemaal goed!

Lees verder >>
Loveshoots

Loveshoot in huis

Liam en Kenya hebben beide het Syndroom van Down en een relatie met elkaar. Ik ken Liam van mijn werk als leerkracht toen ik hem les mocht geven op het voortgezet speciaal onderwijs. Toen al had hij grootse dromen om iets met media te gaan doen en het is hem gelukt!

Lees verder >>
Loveshoots

Bruidsfotograaf in Italië

Wist je dat ik niet alleen bruiloften in Nederland fotografeer maar ook in het buitenland? Zo was ik al eens aan het werk in Frankrijk als trouwfotograaf en afgelopen zomer mocht ik als bruidsfotograaf aan de slag in Italië. Dit was toch echt wel een Bucket list dingetje als fotograaf!

Lees verder >>
Newbornfotoshoot Zuid-Holland
Newborn

Newbornshoot Maasland Zuid-Holland

Hoewel ik toevallig vaak meisjes voor mijn lens heb tijdens een Newbornfotoshoot, mocht ik nu een pasgeboren jongetje van twee weken oud fotograferen tijdens een Newbornshoot in Maasland Zuid-Holland. De ouders hadden het combinatiepakket afgenomen van de zwangerschapsshoot met de Newbornshoot.

Lees verder >>
Zwangerschapsshoot in Rockanje
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot in Rockanje

Kijk je mee naar de beelden van deze zwangerschapsshoot in Rockanje? Het is een plek waar ik graag fotografeer omdat het een mooi natuurgebied is met een afwisselende omgeving. Het ligt net voor het strand dus de mogelijkheid is er ook altijd om af te sluiten met wat beelden op het strand.

Lees verder >>