Ondernemersshoot Zuid Holland

Voor een ondernemersshoot fotografeer ik regelmatig in de buurt van Zuid Holland en Zeeland. Kom je ergens anders vandaan? Geen probleem! Ik reis heel Nederland door voor mijn fotoshoots.

Professionele foto’s zijn een visitekaartje voor je bedrijf. Klanten zijn nieuwsgierig naar de persoon achter een product of dienst. Het is heel belangrijk om jezelf te laten zien. Mensen zijn dan sneller geneigd om een product of dienst bij je af te nemen omdat ze zien met wie ze te maken hebben. Jij bent uniek en ik leg jouw zakelijke kant in combinatie met jouw persoonlijkheid graag vast op beeld door middel van een ondernemersshoot. Gebruik deze bedrijfsfoto’s voor je social media content en voor je website. 

Deze leuke ondernemersshoot vond plaats bij de prachtige Loonse en Drunense duinen. Ik mocht mijn collega fotografe Jessica Jongman op de foto zetten. Door middel van haar online cursussen heb ik al ontzettend veel van haar geleerd en ook was zij onze eigen bruidsfotograaf.

Sommige ondernemersshoots vinden buiten plaats, andere in een lichte binnen ruimte zoals een horeca gelegenheid of kantoor. Er is de mogelijkheid om tussendoor outfits te wisselen en ik vraag je attributen mee te nemen die passen bij jouw branche zoals een fototoestel wanneer ik een fotograaf op de foto mag zetten. Bij een binnen locatie is het handig om je laptop mee te nemen en zijn dingen als een kop koffie of thee erbij op de foto altijd leuk! Wanneer jij op je website professionele foto’s van jezelf laat zien oogt dit voor klanten direct goed. Een eerste indruk kan je niet over doen!

Ben jij een ondernemer en op zoek naar een ondernemersshoot in Zuid Holland, Zeeland of waar dan ook? Ik spreek graag met je af om tijdens een ontspannen fotoshoot zowel jouw zakelijke kant als je persoonlijkheid vast te leggen!