Ondernemersshoot Zuid-Holland

Op een prachtige zomerse avond vond deze ondernemersshoot in Zuid-Holland, Rockanje plaats. Lisanne wilde graag dat de fotoshoot zou plaatsvinden tijdens het gouden uurtje en dit is ook mijn favoriete tijdstip om te werken in verband met het prachtige licht!

Ik heb Lisanne al meerdere malen op de foto mogen zetten. Tijdens een zwangerschapsshoot, met haar gezin en al een eerdere ondernemersshoot voor haar gastouder bedrijf. Vandaag fotografeerde ik haar voor nieuwe foto’s voor haar website en social media want naast gastouder schrijft zij ook gedichten en teksten onder de naam Inwordly. Ze schrijft ook gedichten op maat en heeft een gedichtenbundel uitgebracht. ‘De liefste kusjes die ‘k ooit heb gehad’ neemt je mee in de wereld van het moederschap. De gedichten zijn prachtig en recht uit het hart geschreven!

Tijdens een ondernemersshoot is het mogelijk om tussendoor van outfit te wisselen. Lisanne had twee prachtige jurken mee en attributen zoals een hoed, een droogbloem boeket en haar boek. Het meebrengen van dit soort accessoires tijdens een bedrijfsfotoshoot is hartstikke handig voor de beelden. Het maakt het gelijk persoonlijk en mensen zullen snel zien wat voor soort ondernemer je bent.

Ik kan niet vaak genoeg benoemen dat het als bedrijf heel belangrijk is om professionele foto’s van jezelf te hebben. Mensen kopen eerder een product of dienst wanneer zij weten wie het gezicht is achter het bedrijf. Wanneer zij professionele foto’s tegenkomen op je website en social media laat je gelijk een goede eerste indruk achter. En een eerste indruk kan je maar één keer goed doen toch?!

Een ondernemersshoot wordt ook wel personal branding shoot of bedrijfsfotoshoot genoemd. Deze kan buiten plaatsvinden maar ook in een lichte kantoorruimte of horeca gelegenheid. Ik fotografeer niet alleen een ondernemersshoot in Zuid-Holland maar reis door heel Nederland. Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de fotoshoot op je gemak voelt en om de combinatie van jou als ondernemer en je eigen persoonlijkheid te combineren op de beelden. Zie ik jou bij de volgende ondernemersshoot?