Gender reveal fotoshoot Soester Duinen

Weer eens wat nieuws! Tijdens de gender reveal fotoshoot bij de Soester Duinen mocht ik het geslacht van het tweede kindje van dit leuke stel vastleggen. Een gender reveal is komen overwaaien uit Amerika net als een babyshower. Het is een leuke manier om het geslacht van een kindje tijdens de zwangerschap bekend te maken. Soms kiezen de ouders ervoor om het zelf ook pas tijdens dit moment te ontdekken. Verloskundigen werken er dan aan mee als je een product ergens wilt bestellen. Vaak gebeurt dit via mailcontact of krijg je een gesloten envelop met het geslacht mee om dit over te dragen aan een bedrijf. Toch kan niet iedereen zijn nieuwsgierigheid bedwingen en weten de aanstaande ouders het soms zelf al wel.

Tegenwoordig zie je een gender reveal steeds meer en zijn er talloze manieren om het geslacht bekend te maken. Het aansnijden van een taart met een roze of blauwe vulling is iets wat je vaak ziet maar er zijn ook steeds meer andere dingen mogelijk. Confetti kanonnen, sprays, dozen en nog veel meer! Dit koppel koos voor ballonnen en rookbommen.

Het is een meisje! Familie en vrienden wisten nog niet wat het zou worden en ik begreep dat veel mensen gokten op een jongen. Niet goed gegokt dus! Met deze gender reveal fotoshoot bij de Soester Duinen wilden ze het geslacht bekend gaan maken aan familie en vrienden. De Soester Duinen is hier een prachtige locatie voor!

Philou vond de rookbommen best spannend. Ook was het wel fris tijdens deze fotoshoot maar dat mocht de pret niet drukken! Dit gelukkige gezin verwacht een tweede meisje en ik vond het ontzettend leuk om onderdeel te mogen zijn van hun bekendmaking! Heb jij ook interesse in een gender reveal fotoshoot? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!