Zwangerschapsfotoshoot Soester Duinen

Deze zwangerschapsfotoshoot vond plaats bij de prachtige Soester Duinen. Dit is een favoriete locatie van mij om te fotograferen omdat de zandvlakte heel goed aansluit bij mijn lichte fotografie stijl. Alle weersomstandigheden hebben we voorbij zien komen tijdens deze fotoshoot. Wind, zon, bewolking en een beetje regen na afloop. Gelukkig waren wij toen al klaar met de fotoshoot.

Diana had een mooie lila jurk aan. Lekker licht en heel origineel want deze kleur zie ik niet vaak voorbij komen tijdens mijn shoots. Lichte kleding zonder grote logo’s of drukke prints zorgt ervoor dat de focus geheel op het stel ligt én laat mijn light and airy stijl goed uit komen.

Ik raad aan een zwangerschapsshoot te laten doen tussen de 30 en 36 weken. De buik is dan mooi rond en je zit niet te dicht op je uitgerekende datum. Het zou jammer zijn als je een zwangerschapsshoot in gedachten hebt alleen het kleintje al komt en je te laat bent!

Tijdens de fotoshoot vind ik het ontzettend belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Daarom kletsen we gezellig tussendoor en geef ik aanwijzingen. Het is echt een momentje van jullie samen en een bijzondere periode in jullie leven die vastgelegd mag worden. Ik wil dat jullie met een fijn gevoel terugkijken op de shoot en jullie liefde zichtbaar is op de beelden.

Ik maak foto’s van jullie samen, van de moeder alleen en detail shots van de zwangere buik. Zo is het een totaalplaatje van jullie zwangerschap. En wist je dat je een combinatie pakket bij mij kunt afnemen met een newbornshoot erbij? Je hebt dan met korting deze twee mooie momenten op de foto en het vormt één geheel in dezelfde stijl.

Mag ik jouw zwangere buik ook vastleggen met een zwangerschapsfotoshoot bij de Soester Duinen? Of heeft een andere locatie jouw voorkeur? Geen probleem, ik fotografeer door heel Nederland!