Zwangerschapsshoot Rockanje in de herfst.

Ben jij zwanger in de herfst- of wintermaanden maar wil je toch jouw zwangerschapsshoot buiten laten plaatsvinden? Dat kan! Net zoals bij deze zwangerschapsshoot in Rockanje in de herfst. Dik aankleden, de jas tussendoor aan en uit en dan komt het helemaal goed!

We hadden een prachtig herfstzonnetje tijdens deze zwangerschapsshoot in een natuurgebied bij Rockanje strand dus zochten we de schaduw op. Veel mensen zijn juist enthousiast wanneer ze zon zien tijdens hun fotoshoot maar zon zorgt voor dichtgeknepen ogen en overbelichting in het gezicht. Daarom ga ik dan op zoek naar plekjes in de schaduw om de foto’s te kunnen maken.

Hoe leuk is het als je al een kindje hebt om deze te betrekken bij je zwangerschapsshoot! Ik maak foto’s van jou alleen maar ook met je partner én van het hele gezin. Het is het mooiste als jullie lichte kleding dragen zodat de focus helemaal op jullie ligt en mijn lichte fotografiestijl ook het beste uitkomt op jullie beelden.

Ik raad meestal aan om je zwangerschapsshoot te laten plaatsvinden als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. Je hebt dan een mooie ronde buik maar je zit niet te dicht op je uitgerekende datum. Wist je dat je bij mij ook combinatie pakketten kunt boeken? Dit bevat twee fotoshoots namelijk een zwangerschapsshoot en een newbornshoot. Je hebt dan van twee bijzondere momenten foto’s in dezelfde stijl én het is goedkoper dan de twee fotoshoots los te boeken.

Ik denk graag met jullie mee over een mooie locatie voor jullie zwangerschapsshoot. Zie jij jezelf ook al staan tijdens je zwangerschapsshoot in de herfst bij Rockanje? Neem gerust contact met mij op om je fotoshoot in te plannen. Liever een andere locatie of ben je juist zwanger in de lente of zomer? Ook hartstikke leuk! Ik leg deze bijzondere periode graag voor jullie vast!