Zwangerschapsshoot Rockanje strand

Het fotograferen van deze zwangerschapsshoot bij Rockanje strand was echt een feestje! Allereerst is Rockanje strand een locatie waar ik graag kom om te fotograferen. Ik begin vaak bij een natuurgebied vlakbij de parkeerplaats en werk zo verschillende plekjes af. Wanneer er niet zoveel wind staat kan ik de fotoshoot afsluiten met foto’s op het strand. Verschillende plekjes, maar wel op loopafstand waardoor er afwisselende beelden ontstaan. Een omgeving met zand is heel geschikt voor mijn lichte fotografie stijl.

Daarnaast was dit een heel gezellig stel waarbij de kledingkeuze heel geschikt was voor mijn light and airy stijl. Ik geef mijn klanten altijd de tip om kleding aan te doen met lichte kleuren zoals wit of pasteltinten zonder drukke prints of grote logo’s. De focus ligt dan helemaal op jullie en mijn stijl komt dan helemaal tot zijn recht. Ook is het mogelijk om outfit wissels te doen. Ook dit zorgt weer voor afwisselende beelden.

Tijdens een zwangerschapsfotoshoot maak ik foto’s van de moeder alleen, de ouders samen én natuurlijk details van de mooie, groeiende buik. Een zwangerschap is zo’n bijzondere periode en het waard om vastgelegd te worden op beeld! De beste periode om een zwangerschapsshoot in te plannen is zo tussen de 30 en 36 weken. De buik is dan mooi rond, maar je zit nog niet te dicht op je uitgerekende datum. Het zou zonde zijn als het kindje al verschijnt voordat de zwangerschapsshoot heeft plaatsgevonden!

Wist je dat ik ook combinatie pakketten aanbied? Dit bevat een zwangerschapsshoot met een Newbornshoot. Deze beide bijzondere momenten heb je dan in één stijl laten fotograferen als tastbare herrineringen. Leuk om cadeau te krijgen met een cadeaubon van Jills photography of om jezelf cadeau te doen!

Ik fotografeer eigenlijk altijd buiten zoals deze zwangerschapsshoot bij Rockanje strand maar in de winter periode kan dat lastig zijn met de kou. Het is dan ook mogelijk om een zwangerschapsshoot bij je thuis te boeken lekker met de kachel aan.

Heb ik je enthousiast gemaakt? Mag ik jouw baby Bump vastleggen? Neem dan gerust contact op!