Herfstbruiloft Kasteel Henkenshage

Trouwen op een kasteel is inderdaad een sprookje! Deze herfstbruiloft mocht ik fotograferen bij de prachtige trouwlocatie Kasteel Henkenshage. Helaas was het een dag met veel regen, maar tussen de buien door konden we naar buiten om trouwfoto’s te maken. Het was een prachtige, liefdevolle bruiloft en ik heb het bruidspaar alleen maar zien stralen!

Ik vind het belangrijk om mijn bruidsparen te leren kennen daarom heb ik voorafgaand aan de bruiloft regelmatig contactmomenten. Naast het kennismakingsgesprek hebben we vlak voor de bruiloft nog een uitgebreid gesprek waarin we alle details van de trouwdag doornemen. Tussendoor ben ik ook bereikbaar voor mijn koppels voor vragen over bruidsfotografie maar geef ik ook graag tips over het draaiboek of verwijs goede trouwleveranciers door waarnaar het bruidspaar nog op zoek is.

Ik vind het belangrijk om te weten wat écht hoort bij elk specifieke paar. Wat zijn hun passies? Wat is hun liefdesverhaal? Bij deze herfstbruiloft bij Kasteel Henkenshage mocht ik iets fotograferen wat ik nog nooit eerder had gedaan namelijk een paard. Vanaf het begin af aan was de bruid al heel duidelijk dat haar grote wens was om met haar paard op de foto te gaan die ze al heel lang heeft. Dit vond zij een van de belangrijkste onderdelen van hun trouwfotoshoot. Voorzichtigheid geboden voor de trouwjurk en met veel rust hebben we prachtige interactie momenten kunnen vastleggen.

Als bruidsfotograaf heb ik inmiddels al vele trouwlocaties mogen bezoeken en deze plek had toch echt wel een magische sfeer. In de lente- en zomermaanden kan er ook buiten worden getrouwd en het staat zeker hoog op mijn lijstje om dit nog eens te mogen fotograferen voor een koppel! Mocht jij dus ook gaan trouwen bij kasteel Henkenshage kom ik graag met jullie in contact om dit voor jullie te gaan vastleggen op beeld!