Loveshoot Rockanje

Loveshoot

Regelmatig hoor ik dat stellen alleen wat selfies hebben van samen terwijl het juist zo leuk is om jullie liefde in mooie foto’s te laten vastleggen! Een loveshoot is écht even een momentje samen waarbij ik vooral de interactie tussen jullie vastleg. Ik wil jullie graag fotograferen zoals jullie zijn en de fotoshoot is vooral heerlijk ontspannen. Niet alleen de foto’s zullen een herinnering vormen maar ook de loveshoot zelf!

Informatie
  • De fotoshoot vindt plaats op een mooie buiten locatie. Om mijn lichte stijl te kunnen creëren fotografeer ik graag op locaties zoals het strand en de duinen. Het strand bij Rockanje en de Soester Duinen zijn onder andere favoriete plekken waar ik graag kom om te fotograferen! Ik denk graag met jullie mee over een geschikte plek.
  • De foto's worden aangeleverd zonder logo en in hoge resolutie.
  • De foto's worden bewerkt aangeleverd  in een online gallery waar je de foto's zelf kunt uitkiezen en downloaden.

Pakket A

€ 225,-

15 digitale foto’s

 

pakket B

€ 265,-

 30 digitale foto’s

 

Pakket C

€ 315,-

50 digitale foto’s

Kleding tips

Ik krijg regelmatig de vraag wat mensen het beste kunnen aandoen tijdens een fotoshoot. Naast dat je je natuurlijk prettig moet voelen in de kleding hier nog wat tips:

  • Wit of pasteltinten zijn kleuren die heel mooi uitkomen bij mijn lichte stijl.
  • Probeer drukke prints en grote logo’s te vermijden zodat dit niet afleidt op de foto’s.
  • Stem je kleding op elkaar af zodat het een mooi geheel vormt. 
Loveshoot Jills photography
Loveshoot Rockanje

Privacy & Algemene voorwaarden

  • Nadat de betaling is voldaan kan de shoot definitief plaatsvinden.
  • Foto’s mogen niet nader worden nabewerkt.
  • Bij het boeken van een fotoshoot ga je ermee akkoord dat de foto’s gebruikt mogen worden op mijn website en/of social media. Wil je dit liever niet? Geef dit dan bij boeking aan. 
  • Een fotoshoot is inclusief reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf Hellevoetsluis. Bij verdere afstanden komt er €0,40 per km bovenop de genoemde prijs.

Ervaringen van klanten

"Wat een toffe, ontspannen loveshoot hebben wij gehad bij de Soester Duinen! Gezellig beetje kletsen en ondertussen schiet Jill maar wel mooi flink wat prachtplaatjes! Maar liefst zo'n 75 foto's die we binnen 2 dagen hadden en allemaal in volledige kwaliteit kregen. Ik ben fan van haar lichte fotografie stijl, zowel in zwart-wit als kleur zo mooi! Resultaat: gewoon echt 'wij'. Top verjaardagscadeau voor m'n vriendje, waar ik lekker zelf ook van kon profiteren!"
Loveshoot Soester Duinen
Dorien & Renaud
Loveshoot Soester Duinen
"Nu al een aantal keer een fotoshoot met Jill gehad, loveshoot, familieshoot en ze heeft de bruiloft van mijn moeder gefotografeerd. Het is een feestje om met Jill te werken! Ze is gezellig, lief, professioneel en heel snel met het afleveren van de foto’s. Die dan ook prachtig zijn van kleur, maar ook goed op de details gelet. Kortom: een echte aanrader als je mooie foto’s wilt hebben!"
Loveshoot Rockanje
Jenny & Hans
Loveshoot Rockanje strand
"Wat hebben wij (mijn vriend en ik) mooie foto's overgehouden aan onze loveshoot afgelopen zomer bij Rockanje! Jill heeft ons perfect begeleid en ons op ons gemak gesteld, waardoor alles heel natuurlijk ging en voelde. Jill heeft heel erg de tijd voor ons genomen, zelfs nadat onze gereserveerde tijd voorbij was. Wij vonden het heel fijn met Jill en onthouden haar zeker voor de toekomst! En iedereen die ons prachtige foto's ziet, laten we natuurlijk even weten dat ze bij Jills photography moeten zijn voor prachtige foto's!"
Loveshoot Rockanje
Demy & David
Loveshoot Rockanje strand