Reviews

Lees hier in de reviews de ervaringen van klanten van Jills photography. Bij de reviews staat aangegeven over wat voor soort fotoshoot het bericht gaat. 

"Afgelopen dinsdag, het was een heerlijke zomeravond, met Jill op het strand van Rockanje een loveshoot gedaan! Heel veel lol gehad met als resultaat prachtige foto's! Het was een feestje."
Loveshoot Rockanje
Jenny
Loveshoot Rockanje
"Een fotoshoot bij jou is niet alleen maar een mooi resultaat met prachtige foto's, maar een totaalbeleving van ontspannen, mooi zijn, lol maken en genieten!"
Ondernemersshoot Zuid Holland
Lisanne
Ondernemersshoot Rockanje
"Afgelopen zaterdag een enorm leuke bedrijfsfotoshoot gehad. Deze foto's zijn prachtig geworden. Nogmaals Jill enorm bedankt! Ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik wens jou en je enorm leuke bedrijf al het goeds toe".
Girlboss fotoshoot
Rowena
Ondernemersshoot Hellevoetsluis
"Jill heeft onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. Wij hebben het hele proces, van het kennismakingsgesprek tot het ontvangen van de trouwfoto's, als zeer prettig ervaren. Jill is een professionele, spontane en enthousiaste bruidsfotograaf!"
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Manon & Richard
Bruidsfotografie Oostvoorne
"Jill heeft ons gefotografeerd tijdens een loveshoot. Het was ontzettend gezellig. We hebben veel gelachen en hebben genoten. Jill stelde ons erg op ons gemak. Dit is zeker terug te zien op de foto's. De foto's ontvingen we al de volgende dag! Echt top!"
Loveshoot Soester Duinen
Tessa
Loveshoot Soester Duinen
“Een zwangerschapsshoot door Jill is echt een aanrader. Jill neemt alle tijd om de mooiste foto's te krijgen, dit zorgt voor relaxte sfeer. Ze denkt met je mee en geeft veel tips en ideeën die passen bij je wensen. Zeer tevreden met het resultaat, de foto's zijn echt supermooi geworden. Bedankt Jill!"
Zwangerschapsfotoshoot Oostvoorne
Linda
Zwangerschapsshoot Oostvoorne
"Jill is een lieve, leuke en enthousiaste fotograaf die je enorm op je gemak stelt bij het maken van de foto's! We hebben genoten van de loveshoot en zijn enorm enthousiast over het eindresultaat!"
Loveshoot Hellevoetsluis
Sanne
Loveshoot Hellevoetsluis
"Jill is een ontzettende spontane meid en barst van de ideeën. Jill is de gehele dag bij onze bruiloft aanwezig geweest zo konden wij ‘onze’ trouwdag weer herleven toen wij de foto’s in ontvangst mochten nemen. Wij raden zeker Jill aan als je mooie kwaliteit trouwfoto’s wilt ontvangen."
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Stefanie & Nick
Bruidsfotografie Oostvoorne
"Echt een aanrader! Veel gelachen, Jill geeft goede tips, snelle levering van de foto's en ze zijn nog prachtig ook! Ik krijg er een hoop complimenten over dus alle complimenten gaan naar Jill!"
Fotograaf Hellevoetsluis
Felicia
Ondernemersshoot Hellevoetsluis
"We hebben de foto's bekeken en in één woord: WAUW! Ze zijn prachtig en geven echt ons gevoel weer. De liefde die we voelen voor elkaar en voor het kleine meisje in mijn buik. Heel erg bedankt en we zouden heel graag willen dat je onze Newbornshoot ook doet!"
Zwangerschapsshoot in Rockanje
Lindsey
Zwangerschapsshoot Rockanje
"Wij hebben een zwangerschapsshoot en een newbornshoot gedaan bij Jill. Het waren twee hele leuke fotoshoots! Zo relaxed en ongedwongen! De sfeer was heel relaxed, vertrouwd en fijn! Jill neemt de tijd en laat je op je gemak voelen! Het eindresultaat is echt fantastisch!"
Zwangerschapsshoot Zuid Holland
Lindsay
Zwangerschaps- en newbornshoot Rockanje & Vlaardingen
"Ik vond het erg leuk om met Jill de zwangerschapsfotoshoot te doen. Alles verliep heel soepel en ze stelt je echt op je gemak. En dat is aan het resultaat te zien. Hele mooie foto's! Ben er erg blij mee!"
Zwangerschapsshoot Hellevoetsluis
Romana
Zwangerschapsshoot Hellevoetsluis