Newbornshoot Hellevoetsluis

Toen ik voor de Newbornshoot in Hellevoetsluis arriveerde bij de pasgeboren Evie was zij lekker in dromenland. Ze had voor mijn aankomst een warme douche genomen waardoor ze lekker rustig lag te slapen. Ze zat heerlijk op schoot bij haar vader in de schommelstoel in haar mooie babykamertje. Het is altijd erg leuk om te zien wat voor thema de ouders hebben gekozen voor het kamertje. Bij Evie was dat ‘wilde dieren’ wat je overal zag terugkomen. Ook alle unieke geboortekaartjes zien en vastleggen hoort erbij.

Online gallerij

Tijdens een newbornfotoshoot wissel ik allerlei verschillende soorten foto’s af. Het kindje alleen, het kindje met vader, het kindje met moeder, het hele gezin, het geboortekaartje en foto’s van het zorgvuldig gemaakte babykamertje. Deze verschillende beelden maakt de diversiteit van een Newbornshoot compleet. Al deze beelden ontvang je in een online gallerij waar de foto’s direct vandaan te downloaden zijn in hoge resolutie en zonder logo. Wist je dat je deze gallerij ook heel makkelijk kunt delen met familie en vrienden?

Geboren model

Evie was een geboren model. Ze lag bijna de gehele fotoshoot te slapen en er konden genoeg glimlachjes en gaapjes vanaf. Ook waren haar trotse ouders goed voorbereid op de Newbornshoot doordat iedereen lichte kleren droeg en er een wit dekbedovertrek klaar lag op het bed van de ouders. Tussendoor werd Evie nog even gevoed en genoot ik van beschuit met muisjes.

Combinatie pakket

Van Loes mocht ik ook haar zwangerschap vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot in Rockanje. Loes had namelijk het combinatie pakket afgenomen van de zwangerschapsshoot met de Newbornshoot. Dit is voordeliger dan beide fotoshoots los te boeken. Als fotograaf is het ontzettend leuk om deze bijzondere periodes voor een stel te mogen vastleggen op beeld.

Enthousiast geworden?

Ook interesse in een Newbornfotoshoot bij je thuis? Deze Newbornshoot in Hellevoetsluis was voor mij een thuiswedstrijd maar ik reis het hele land door voor fotoshoots. Als je van mijn lichte fotografie stijl houdt en van een Newbornshoot waar alle tijd en rust wordt genomen stuur mij dan gerust een berichtje!