Newbornfotoshoot Hellevoetsluis

Op zoek naar een newbornfotoshoot in Hellevoetsluis? Ik kom graag naar jullie toe om jullie kleine wonder vast te leggen lekker thuis in jullie eigen omgeving. Komen jullie niet uit Hellevoetsluis? Geen probleem! Ik fotografeer door heel Nederland!

Deze newbornshoot werd cadeau gedaan door familie en vrienden. Je kunt bij mij ook cadeaubonnen aanschaffen en hoe leuk is het om dit cadeau te geven en te krijgen?! Een cadeaubon kun je aanschaffen voor alle soort fotoshoots die ik aanbied zoals loveshoots, zwangerschapsshoots en newbornshoots. Je kunt er voor kiezen om een gehele fotoshoot cadeau te doen of een bedrag naar keuze.

Het leuke aan deze newbornshoot was dat ik de ouders van dit mooie meisje volgend jaar vast mag leggen op hun trouwdag! Nu was ik dus hun newbornfotograaf en volgend jaar hun bruidsfotograaf. Zo bijzonder om zulke speciale momenten voor mensen te mogen vastleggen.

Als light and airy fotograaf werd ik helemaal enthousiast van deze fotoshoot want alles klopte! Lichte outfits aan, een wit dekbedovertrek, veel natuurlijk lichtinval en een lichte kamer. Door de combinatie van dit alles komt mijn lichte fotografie stijl zo helemaal tot zijn recht! Vooraf denk ik graag mee over jullie outfits. Het is het beste om lichte kleding te dragen zoals wit of pasteltinten zonder grote logo’s of drukke prints dan ligt de focus helemaal op jullie. Ook raad ik vaak een wit dekbedovertrek aan zodat niks afleidt van jullie kindje en vraag ik altijd van tevoren om wat foto’s van de ruimtes zodat ik kan zien hoe en waar er welk lichtinval is.

Voor een newbornfotoshoot neem ik altijd uitgebreid de tijd. Wanneer een kindje tussendoor verschoond moet worden of gevoed kan dit allemaal. Ook leg ik jullie met zorg uitgekozen babykamertje vast en het geboorte kaartje.

Willen jullie ook graag een newbornfotoshoot laten doen in Hellevoetsluis of op een andere plek in Nederland? Neem gerust contact met mij op, ik kijk er naar uit!