Winterse zwangerschapsshoot bij Rockanje, Zuid-Holland

Zwanger in de winter maar toch een zwangerschapsshoot buiten doen? Goed plan! Kijk maar naar deze winterse zwangerschapsshoot bij Rockanje, Zuid-Holland.

Als je een huis hebt met lichte muren, een licht interieur en veel natuurlijk lichtinval is het mogelijk om een zwangerschapsshoot bij jullie thuis te doen in de winter. Toch is het ook mogelijk gewoon buiten de zwangerschapsfotoshoot te doen want winterse plaatjes kunnen ook prachtige beelden opleveren!

Er zijn prachtige winterse zwangerschapsjurken te krijgen en altijd een handige tip om hier thermokleding onder te dragen. Elke keer even de jas aan en uit en een deken mee om even om te doen tijdens het lopen. Deze winterse zwangerschapsshoot bij Rockanje, Zuid-Holland was tijdens een prachtige dag. Een zonnetje en winterse look in het natuurgebied maken de beelden helemaal af!

Ik zet je alleen op de foto, met je partner en natuurlijk details van je mooie zwangere buik. Ik vind het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben tijdens de fotoshoot zodat het een mooie ervaring is om op terug te kijken wanneer jullie de foto’s zien. Wist je dat de foto’s worden aangeleverd in een online galerij waar je ze rechtstreeks van kunt downloaden of delen met familie?

Ik lever ook altijd een aantal foto’s af in zwart wit. Dit is een exacte kopie van de kleurenfoto dus jullie krijgen ze beide aangeleverd!

Dit leuke koppel boekte bij mij het combinatie pakket van een zwangerschapsshoot met een Newbornshoot. Dit is goedkoper dan beide shoots los te kopen en je hebt foto’s van twee bijzondere momenten in dezelfde stijl. Ook een goede tip is om een fotoshoot cadeau te vragen. Soms wordt er een cadeaubon gegeven tijdens de babyshower bijvoorbeeld.

Een winterse zwangerschapsshoot of een zomershoot? Ik leg het beide graag vast! Stuur mij gerust een berichtje om je zwangerschapsfotoshoot in te plannen. De meeste vrouwen laten hun fotoshoot plaatsvinden rond de 30 weken.