Zwangerschapsshoot in Rockanje

Kijk je mee naar de beelden van deze zwangerschapsshoot in Rockanje? Het is een plek waar ik graag fotografeer omdat het een mooi natuurgebied is met een afwisselende omgeving. Het ligt net voor het strand dus de mogelijkheid is er ook altijd om af te sluiten met wat beelden op het strand.

Lindsey vroeg mij van tevoren of er een outfit wissel mogelijk was en dat is zeker het geval! Ik heb zelf een aantal zwangerschapsjurken ter beschikking maar sommige dames kiezen er ook gewoon voor om hun eigen kleding te dragen. Een kledingwissel zorgt toch weer voor andere beelden dus juist hartstikke leuk om het optimale uit je zwangerschapsshoot te halen!

Lindsey gaf aan het best een beetje spannend te vinden. Begrijp ik helemaal, maar niet nodig! Ik zorg ervoor dat deze spannend snel verdwijnt. Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer heerst en ik begeleid je helemaal door de fotoshoot heen. Ga vooral genieten van het vastleggen van dit mooie moment uit jullie leven!

Alleen op de foto, samen én natuurlijk de nadruk op die mooie buik! Je krijgt minimaal 50 foto’s afgeleverd in een online galerij waar de foto’s rechtstreeks te downloaden zijn of te delen met familie en vrienden. Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie en zonder logo van mij er op.

Wist je dat je ook een combinatie pakket kunt boeken van een zwangerschapsshoot met een Newbornshoot? Dit is goedkoper dan de fotoshoots los te boeken. Dit pakket zorgt ervoor dat je van beide bijzondere momenten foto’s hebt in dezelfde stijl. Een fotoshoot cadeau vragen kan natuurlijk ook. Ik zie dat dit veel gebeurt voor bijvoorbeeld babyshowers. Ik heb leuke cadeaubonnen zodat het ook echt een cadeautje wordt om te geven!

Na het afleveren van deze foto’s ontving ik deze mooie review. Dit maakt dan echt mijn dag!

“We hebben de foto’s bekeken en in één woord: WAUW! Ze zijn prachtig en geven echt ons gevoel weer. De liefde die we voelen voor elkaar en voor het kleine meisje in mijn buik. Heel erg bedankt en we zouden heel graag willen dat je onze Newbornshoot ook doet!”

Wil jij ook een zwangerschapsshoot in Rockanje bij dit prachtige natuurgebied of ergens anders? Stuur mij gerust een berichtje!