Blogs

Blogs van echte fotoshoots van Jills photography. Neem je een kijkje bij mij achter de schermen?

Loveshoots

Bruidsfotograaf in Italië

Wist je dat ik niet alleen bruiloften in Nederland fotografeer maar ook in het buitenland? Zo was ik al eens aan het werk in Frankrijk als trouwfotograaf en afgelopen zomer mocht ik als bruidsfotograaf aan de slag in Italië. Dit was toch echt wel een Bucket list dingetje als fotograaf!

Lees verder >>
Newbornfotoshoot Zuid-Holland
Newborn

Newbornshoot Maasland Zuid-Holland

Hoewel ik toevallig vaak meisjes voor mijn lens heb tijdens een Newbornfotoshoot, mocht ik nu een pasgeboren jongetje van twee weken oud fotograferen tijdens een Newbornshoot in Maasland Zuid-Holland. De ouders hadden het combinatiepakket afgenomen van de zwangerschapsshoot met de Newbornshoot.

Lees verder >>
Zwangerschapsshoot in Rockanje
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot in Rockanje

Kijk je mee naar de beelden van deze zwangerschapsshoot in Rockanje? Het is een plek waar ik graag fotografeer omdat het een mooi natuurgebied is met een afwisselende omgeving. Het ligt net voor het strand dus de mogelijkheid is er ook altijd om af te sluiten met wat beelden op het strand.

Lees verder >>
Newbornshoot in Zeeland
Newborn

Newbornshoot in Zeeland

In december werd ik opgebeld dat een vriendinnengroep graag een Newbornshoot cadeau wilde geven, hoe leuk is dat! Wat een waardevol cadeau en daarvoor heb ik cadeaubonnen om het echt als een cadeautje te kunnen geven. Door de kersverse ouders werd er een afspraak met mij gemaakt en vond deze Newbornshoot in Zeeland plaats.

Lees verder >>
Trouwfotograaf Hellevoetsluis
Bruidsreportage

Bruidsfotograaf uit Hellevoetsluis

Als bruidsfotograaf uit Hellevoetsluis heb ik soms een thuiswedstrijd. Andere keren reis ik verder om bruiloften te fotograferen omdat ik werk door heel Nederland en in het buitenland. Deze prachtige bruiloft in juni vond plaats in Hellevoetsluis en omstreken.

Lees verder >>
Newbornshoot Zuid Holland
Newborn

Newbornshoot Zuid Holland Hoogvliet

Voor mijn fotoshoots reis ik heel het land door maar dit keer hoefde ik niet zo ver voor deze newbornshoot in Zuid Holland Hoogvliet. Ik vind het ontzettend leuk wanneer mensen het combinatiepakket afnemen van de zwangerschapsshoot in combinatie met de newbornshoot. Klanten hebben dan foto’s van deze bijzondere gebeurtenissen in één stijl en ik vind het erg leuk om na de zwangere buik dan ook de geboren kindjes te mogen vastleggen. Ilse en Max hadden zo’n combinatiepakket afgenomen dus pakte ik de auto naar Hoogvliet om hun dochtertje vast te leggen.

Lees verder >>
Bruidsfotograaf Limburg
Bruidsreportage

Bruidsfotograaf in Nederweert Limburg

Dit keer mocht ik aan de slag als bruidsfotograaf in Nederweert in Limburg. Mijn bedrijf is gevestigd in Hellevoetsluis dat in Zuid Holland ligt, maar als fotograaf reis ik heel Nederland door voor mijn werk. Dit keer stond er een prachtige bruiloft op de planning in Nederweert.

Lees verder >>
Zwangerschapsshoot Rockanje strand
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot Rockanje strand

Het fotograferen van deze zwangerschapsshoot bij Rockanje strand was echt een feestje! Allereerst is Rockanje strand een locatie waar ik graag kom om te fotograferen. Ik begin vaak bij een natuurgebied vlakbij de parkeerplaats en werk zo verschillende plekjes af. Wanneer er niet zoveel wind staat kan ik de fotoshoot afsluiten met foto’s op het strand. Verschillende plekjes maar wel op loopafstand waardoor er afwisselende beelden ontstaan.

Lees verder >>